Trainers

Simona Olteanu

Absolventă a Universitatii Newcastle (2011) și beneficiară a Bursei Guvernului Japoniei pentru cercetare (2012), Simona face parte din comunitatea de dezbateri romanească de aproximativ 10 ani și în prezent este coach pentru grupa de seniors și arbitru ARGO. Printre realizările notabile în dezbateri se numară: membră a echipei nationale a Romaniei la WSDC, Cardiff (2006), semi-finalistă la europenele de la Stuttgart; vice-campioană la regionala din 2006, membră a comisiei de selecție a echipei naționale a României în perioada 2008-2010.

Cătălin-Radu Barbu

Cătălin este în anul 4 în cadrul Facultații de Drept București. Actual, el este coordonatorul clubului de elevi ARGO CNNS/CNILC Ploiești, trainer al grupei de freshmeni și arbitru ARGO la competițiile naționale și internaționale. Printre realizarile sale notabile în dezbateri enumeram: membru al echipei Romaniei la WSDC, Qatar 2010 și Scoția 2011, Campion Bucharest Cup 2014, Finalist al Turneului Campionilor 2012.

Theodor Moise

Theodor este în anul 2 în cadrul Academiei de Studii Economice București. Este coordonatorul clubului de elevi ARGO CNMV Ploiești, trainer al grupei de sophomores și arbitru ARGO la competițiile naționale și internaționale. Rezultate notabile: Semi-Finalist al Forumului Național de Dezbateri Academice 2013, București, Semi-Finalist Bratislava Schools Debate Championship 2013, Campion EFL (English as a foreign language) al Heart of Europe 2013, Cehia, Finalist ARGO Open 2013.

Victor Ștefan

Victor este în anul 2 în cadrul Universitații Politehnice București, trainer al grupei de freshmeni în cadrul clubului ARGO CNMV Ploiești și arbitru ARGO la competițiile naționale și internaționale. Din multitudinea de rezultate, enumeram: Semi-Finalist al Forumului Național de Dezbateri Academice 2013, București, Semi-Finalist Bratislava Schools Debate Championship 2013, Finalist ARGO Open 2013, Finalist Saint George City of Debate 2013.

Bogdan Pelin

Bogdan este în anul 2 în cadrul Universitații Politehnice București, coordonator al clubului ARGO LTSSAA Ploiești, trainer și arbitru ARGO la competițiile naționale și internaționale. A organizat Primu’ Turneu ARGO 2014 și a fost coordonatorul voluntarilor pentru ARGO Open 2014 și Primu’ Turneu ARGO 2013. Rezultate notabile în dezbateri: Sfert-Finalist Eurasians Schools Debate Championship 2012, Octo-Finalist al Forumului Național de Dezbateri Academice 2013.

Mihai Oprea

Mihai este în anul 2 în cadrul Academiei de Studii Economice București, trainer al grupei de freshmeni ARGO CNMV Ploiești și arbitru ARGO la competițiile naționale și internaționale. Din multitudinea de rezultate în cadrul dezbaterilor, enumeram: Finalist Saint George City of Debate 2013, Semi-Finalist Bratislava Schools Debate Championship 2013, Semi-Finalist al Forumului Național de Dezbateri Academice 2013, Finalist ARGO Open 2013.

Victor Negoescu

OCtavian Nica

Ruxandra Comăneci

Marina Dobrinescu

Lucian Cîmpeanu

Ștefan Frone