Executive Board

Șerban Pitic – Președinte

Antrenor și arbitru la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice (WSDC), trainer al Academiei Internaționale de Dezbateri Academice Slovenia (WSDA), coordonator a numeroase turnee naționale și arbitru la multe alte turnee internaționale, Șerban este unul dintre cei mai titrați trainer de dezbateri din România. De-a lungul timpului, Șerban a livrat numeroase traininguri pentru profesori, studenți și elevi și a organizat o serie de evenimente educaționale importante în lumea dezbaterilor

Laura Drăgoi – Vicepreședinte

Dublă participantă la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice (WSDC) in Scoția (2011) si Africa de Sud (2012), campioană Bucharest Cup 2014, finalistă ESL (English as a second language) la Oxford IV 2014 și campioană ARGO Open 2012, Laura este unul din cei mai implicați membrii din mișcarea de dezbateri din Romania. Actual, Laura coordonează cluburile de dezbateri de liceeni din Ploiești

Mihai Tonsciuc – Vicepreședinte

Mihai Tonsciuc este student în anul 2 în Științe Economice, la UPG, și este un fan al sportului, călătoriilor, pizzei și broccoli-ului. Lovit de dragostea pentru dezbateri în primăvara anului 2014, când a avut ocazia să ajungă într-o finală regională, a dorit să se implice cât mai mult în comunitatea tinerilor și ONG-ul i-a oferit oportunitatea de a fi VP și FR.

Andrei Coman – Fundraising Manager

Andrei se află în clasa a 12-a la Colegiul Național Jean Monnet Ploiești. Acesta s-a alăturat comunității de dezbateri în urmă cu 2 ani. A vrut să ofere comunității pe atât de mult pe cât i-a dăruit aceasta. A început că voluntar, după care a ajuns membru organizator a mai multor competiții precum PTA11, PTA12, Open 2015, Open 2016 Masters și Academy 2016, la sfârșitul lunii noiembrie fiind unul dintre cei 2 directori de turneu ai Cupei Liceelor Prahovene 2016. Andrei crede că voluntariatul și organizarea de evenimente l-au ajutat pe plan personal să devină mai ordonat și responsabil.

Miruna Dumitrache – PR Manager

Miruna este elevă în clasa a 12-a la Colegiul Național Alexandru Ioan Cuza și face parte din lumea dezbaterilor de 3 ani. Această experiență nu a constat doar în dezvoltarea abilităților de oratorie, Miruna fiind voluntar si membru organizator al mai multor evenimente ce poartă semnatura ARGO. În prezent, este entuziasmată de a face parte din echipa executivă și de oportunitatea de a învăța lucruri noi.

Vladimir Nistorică – HR Manager

Vladimir este elev în clasa a 12-a, la Colegiul Național “Jean Monnet”, Ploiești și a intrat în comunitatea dezbaterilor în urmă cu 4 ani. El consideră că această activitate i-a adus foarte multe beneficii, motiv pentru care consideră că tot mai mulți oameni ar trebui să facă la fel. Astfel, prin implicarea în organizarea de turnee și implicarea în multe alte activități de voluntariat în cadrul acestei comunități, speră că va atrage cât mai mulți noi membri.

Ștefan Pușcașu – Clubs Manager

Stefan – elev in ultimul an al Colegiulul National “A. I. Cuza”, a hotarat sa isi infrunte temerile si sa se apropie de aceasta activitate ciudata numita debate in urma cu 3 ani. Din acel moment viata lui s-a schimbat, datorita prilejului de a se autocunoaste si de a-si afirma abilitatile logice si oratorice. Ulterior, pasiunea lui s-a extins catre voluntariat, dorind sa contribuie constructiv in sustinerea comunitatii ARGO, iar acum continua sa fie un baiat de treaba si saritor in caz de nevoie.

Bogdan Petrini – Logistics Manager

Bogdan este student în primul an la Universitatea Politehnică București și s-a alăturat comunității de dezbateri în urmă cu doi ani, având experiență în special ca voluntar cât și ca organizator a multor evenimente ARGO (ARGO Open, PTA, ARGO Masters, CLP). Cu toate că nu a făcut parte dintr-un club în perioada liceului, Bogdan a arătat devotament, a muncit din greu și a adus un plus de valoare comunității noastre.

Nae Șovăială – Finnancial Manager

Fost antrenor al echipei naționale pentru Campionatul Mondial de Dezbateri Academice, campion European in liceu, iar acum unul dintre cei mai activi traineri de debate din rețeaua națională, Nae își dedică cea mai mare parte a timpului activitații de formator in lumea dezbaterilor.

Alexia Radu – Targoviște Execs Manager

Elevă în clasa a 10-a a Colegiului Național “Ienăchiță Văcărescu” din Târgoviște, Alexia a inclus de un an în meniul ei vegan debate-ul. Ea ne mărturisește că nu a avut nicio intoleranță la acesta, ci dimpotrivă, a căpătat o dependență ce se manifestă atât prin participarea la competiții, cât și prin implicarea în activitățile ce vizează funcționalitatea clubului ARGO Târgoviște, o aripă mai nouă a asociației ARGO.
Faptul că e lângă oameni de la care are ce învăța îi hrănește motivația de a fi parte din echipa executivă a clubului.