Board Director

Simona Mazilu – Fondator ARGO

Doamna profesor Simona-Anca Mazilu, instructor, arbitru, formator și trainer de instructori de debate, a fondat ARGO – primul club de dezbateri academice pentru elevi de liceu din România – în anul 1994, în cadrul Colegiului Național “Mihai Viteazul” Ploiești. A participat ca instructor și/sau arbitru la numeroase ediții ale IDEA (International Debate Education Association Youth Forums), la turnee și campionate internaționale de dezbateri, precum și la IDAS/International Debate Academy, în Slovenia. Read more.

Șerban Pitic – Președinte

Antrenor și arbitru la Campionatul Mondial de Dezbateri Academice (WSDC), trainer al Academiei Internaționale de Dezbateri Academice Slovenia (WSDA), coordonator a numeroase turnee naționale și arbitru la multe alte turnee internaționale, Șerban este unul dintre cei mai titrați trainer de dezbateri din România. De-a lungul timpului, Șerban a livrat numeroase traininguri pentru profesori, studenți și elevi și a organizat o serie de evenimente educaționale importante în lumea dezbaterilor

David Moscovici

De doua ori antrenor al echipei naționale a României pentru Campionatul Mondial de Dezbateri Academice, David este unul dintre trainerii cu cea mai vastă experiență în lumea dezbaterilor din Romănia. Alaturi de Șerban, el activează ca trainer in cadrul Academiei Internaționale de Dezbateri Academice (WSDA) din Slovenia. David a livrat o serie largă de traininguri in domeniul dezbaterii, discursului public și al argumentării în diverse locații din țară și din afară.

Nae Șovăială

Fost antrenor al echipei naționale pentru Campionatul Mondial de Dezbateri Academice, campion European in liceu, iar acum unul dintre cei mai activi traineri de debate din rețeaua națională, Nae își dedică cea mai mare parte a timpului activitații de formator in lumea dezbaterilor.